Werving & Selectie: hoe vindt u de juiste medewerker?

U bent op zoek naar een medewerker. Weet u hoe u moet starten om dit goed op te pakken? In het Stappenplan Werving en Selectie leest u hoe eMBee u bij een dergelijk Werving & Selectieproces (W&S) kan ondersteunen. Deze ondersteuning is modulair opgebouwd en af te nemen. Het zoeken naar een nieuwe medewerker behoort immers binnen een werving en selectie traject. Denk daarbij aan een functie-analyse, recruitment, briefselectie, kennismakingsgesprekken, selectiegesprek, referentiecheck, assessments, arbeidsvoorwaarden etc. Deze stappen kunt u als ondernemer zelf zetten of hiervoor een professional inschakelen.

eMBee adviseert u wanneer u dit nodig is. Maar bedenk wel, het zoeken naar een schaap met de 5 poten is een onmogelijke opgave. De spelt in de hooiberg kan eMBee wel met u zoeken. En vinden, uiteraard!

 

Unieke werkwijze voor media-inzet

Waar moet u zoeken? De gebruikelijke oplossing is “Ik plaats een advertentie”. Dat kost vaak veel geld, tijd en wordt aan een veel grotere groep getoond dan voor u relevant is. En als u de teksten te ruim heeft geformuleerd, krijgt u ook veel onnodige reacties die u moet doornemen. eMBee heeft daar een oplossing voor. Wij zorgen ervoor dat exact jouw doelgroep de advertentie via Social Media te zien krijgt. Gegarandeerd!

En verder?

Vul uw gegevens in op het contactformulier of bel met 06 200 13 249 voor een gratis telefonische intake. We nemen z.s.m. contact met u op om de details te bespreken.

Voor de werkwijze van eMBee bij uw werving- & selectietraject, klik dan op Stappenplan Werving en Selectie. U leest hoe eMBee u bij een dergelijk Werving & Selectieproces (W&S) kan adviseren.

Garantie

Waarom kunnen wij dat garanderen? Wij kunnen precies selecteren wie de advertentie te zien krijgt. Daarnaast klikt er een aantal van deze mensen naar de website om de advertentie te bekijken. Gemiddeld zo een 300-400 mensen. Daaruit komen gemiddeld 5-7 geschikte kandidaten. Ruime keuze dus.

Bespaar veel geld op advertentiekosten door eMBee de online zoektocht te laten doen.

Online Personeelsadvertentie
€ 475,00 excl. BTW

  • Besparen op kosten
  • Gegarandeerd reactie
  • Alleen gericht op juiste doelgroep
  • Binnen 2 weken selectie uit kandidaten!

Wilt u ook een geschikte medewerker? Neem nu contact op met eMBee via 06 200 13 249.