eMBee

Na jarenlange kennis en ervaring te hebben opgedaan binnen diverse organisaties op het gebied van HRM/P&O en projectmanagement, heeft Marjo Blokker haar eigen onderneming eMBee opgericht. eMBee is de letterlijke vertaling van Human Resource ofwel “Mens” en “Bron”. En ook, niet toevallig, de initialen van haar naam, Marjo Blokker.

Met haar brede ervaring op het vakgebied van Personeel & Arbeid / Human Resource, heeft zij door de jaren heen hier haar eigen visie en missie op ontwikkeld die zij graag uitdraagt naar de organisaties waarvoor zij werkt. Naast de reguliere HRM-taken beschikt zij over een ruime expertise van reorganisaties, HRM-procedures, het opzetten of professionaliseren van P&O-afdelingen, arbeidsvoorwaarden, arbodienstverlening, casemanagement en aanverwante zaken.

Vanuit een rol als HR-adviseur geeft zij advies en ondersteuning voor het bereiken en behouden van de juiste balans in organisaties die tijdelijk hulp en support binnen het HRM-vakgebied nodig hebben.

Visie op mensen in organisaties

Organisaties bestaan bij de gratie van de mensen die er werken. Veel organisaties zijn gericht op (snel) resultaat. De manier waarop dat resultaat behaald wordt, onderscheidt de ene van de andere organisatie. De simpele, maar belangrijke vraag die de organisatie zich in dit verband steeds moeten stellen is: “hoe krijg en behoud ik de kwaliteit van mijn medewerkers op het gewenste niveau in het licht van mijn organisatiedoelstellingen?”

Vanuit de visie op ondernemen, is eMBee van mening van de mens de bron van de organisatie is en dat het voor de organisatie van wezenlijk belang is om hier het beste uit te halen. Met passie en bevlogenheid adviseren de medewerkers van eMBee u graag om dit ook binnen uw organisatie na te streven.

De kernelementen van eMBee

  • Grote deskundigheid en jarenlange werkervaring bij diverse organisaties
  • Altijd streven naar de meest praktische oplossingen
  • Sterk resultaatgerichte focus op de processen
  • Projectmatige aanpak in werken en handelen
  • Betrokken gesprekspartner met sterk analytisch vermogen
  • Niet te veel praten maar doen
  • Creatief denkvermogen en probleemoplossende instelling