Casemanager bij verzuim

eMBee, uw casemanager als het gaat om (het voorkomen van) langdurig verzuim!

Vaak worstelen werkgevers met de vraag: “hoe voorkom ik dat een medewerker ziek uitvalt?” En als hij ziek is, welke maatregelen zijn dan nodig om het verzuim zo kort mogelijk te laten duren? Soms is een burn out coach nodig, of een mediator als het om een conflict gaat, of een loopbaancoach, of een training, of een werkplekonderzoek!

Maar altijd is een casemanager nodig, een persoon die alle acties begeleidt en controleert op de manier zoals de wetgever dit wil (Wet verbetering Poortwachter / UWV-eisen).

eMBee is voor u, als werkgever, de vaste en toegewijde “casemanager”, uw specialist als het gaat om ziekteverzuim en het voorkomen daarvan. eMBee is voor zowel werkgever als medewerker de steun en toeverlaat vanaf het moment van (dreigend) verzuim. In de rol van casemanager anticipeert, communiceert, registreert, informeert, overlegt en adviseert eMBee u daar waar het gaat om verzuimvraagstukken. Bovendien bewaakt eMBee elke afspraak die gemaakt wordt met wie dan ook in de verzuimperiode. De contacten zijn er met u, de medewerker maar ook met bedrijfsarts, curatieve sector, de re-integratieconsulent, verzuimverzekeraar en het UWV.

Als een expertise ingezet moet worden, eMBee bezit een uitgebreid netwerk met bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, coaches, fysio- en andere therapeuten, psychologen en 2e spooraanbieders die uw medewerker begeleiden naar het werk wat hij/zij hoort te c.q. kan doen. Zonder dat u de regie verliest!

Dus: houd u handen vrij en deel ook uw verzuimvraagstukken met eMBee!

Neem nu contact op voor de gratis telefonische intake: 06 200 13 249.