Personeelsvraagstukken / HRM

eMBee biedt organisaties die – al dan niet tijdelijk – HRM-expertise en -HRM-advies nodig hebben, de oplossingen op de ontstane vraagstukken. eMBee zorgt ervoor dat op deskundige wijze uitvoering wordt gegeven aan deze (tijdelijke) HRM-ondersteuning, zodat de uw doelstellingen binnen de termijn behaald worden.

Externe Human Resource Manager
Heeft u tijdelijk extra handen nodig op HRM-gebied, dan zetten wij  onze deskundigheid hiervoor graag in om uw organisatie bij te staan. eMBee stemt de inzet af op uw wensen en behoeften en geeft advies en ondersteuning aan diverse projecten op het gebied van:
– Personeelsvraagstukken
– Reorganisatie
– Werving & Selectie procedures
– Ziekteverzuim
– Arbo-vraagstukken
– Outplacement en Re-integratie
– Arbeidsconflicten
– Ontslagprocedures

Met de brede kennis en ervaring op het gebied van personeelszaken en Human Resource Management, richt eMBee zich zowel op de mens in de organisatie, als de gewenste organisatiedoelstellingen en -ontwikkelingen die gaande zijn of op voorhand in de planning staan. Wij adviseren het management en/of de P&O-afdeling zowel op beleidsmatig als operationeel niveau en zetten op resultaatgerichte wijze zaken in gang en sturen de processen.

Waarom eMBee als uw (tijdelijke) Human Resource Manager:
– Professional met bijna 20 jaar werkervaring op HRM-gebied
– Diepgaande expertise
– Veel kennis en ervaring met reorganisaties en fusies
– Pragmatische aanpak en werken naar haalbare oplossingen
– Focus op de mens in het licht van de organisatiedoelstellingen

Heeft u op korte termijn behoefte aan een Human Resource Manager die op aanvraag beschikbaar is? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor een nadere kennismaking.